Tweede editie van Infradata ISP Kart Competition wederom een groot succes!

Mechelen, 22 maart 2010 – Op 20 maart organiseerde Infradata wederom de Infradata ISP Kart Competition op kartbaan Inkart in Puurs. De Kart Competition bestaande uit een kwalificatie en een daarop volgende 3 uur durende endurance race werd dit jaar met maarliefst 230 deelnemers verreden. Het werd een topdag voor de Belgische ISP markt die wederom in grote getalen aanwezig was.

Na de inschrijving werden de veiligheidsvoorschriften uitgelegd door het goed leidende personeel van Inkart waarna Erwin Dirckx; Managing Director van Infradata in Belux, het evenement kon openen. Al snel konden de eerste motoren gestart worden zodat de 20 teams zich op konden maken voor de kwalificatie voor de endurance race. Ieder team kon hiervoor haar beste coureur uitkiezen die vervolgens 10 snelle rondes kon rijden om een tijd neer te zetten. Het team van Belgacom pakte hierin de pole position voor de race.

De endurance race, een meer dan 3 uur durende race (zoals de bekende 24-uurs race van Le Mans alleen dan iets korter!) waarin alle teams 8 pitstops en een tankstop dienden te maken startte met groot enthousiasme van alle deelnemers. Tijdens de race konden deelnemers en supporters genieten van een hapje of een drankje welke ook gesponsord werden door Infradata. Uiteindelijk werd de strijd beslist door het team van Nucleus door als eerste over de finish te komen nipt voor het team van Benesol/Destiny.

Na de ‘balkon-scene’ waarin de nodige champagne door de lucht vloog en de wisseltrofee uitgereikt werd door Erwin Dirckx was het evenement helaas alweer afgelopen.

“Met grote dank aan de sponsoren: Juniper Networks, Minkels, Arbor Networks, Efficient IP, MRV en Barracuda Networks die deze dag mede mogelijk maakten. We kijken terug op een geslaagde dag en kijken uit naar het volgende jaar”, aldus Erwin Dirckx; Managing Director van Infradata Belux. “We streefden dit jaar mede door het succes van vorig jaar naar een verdubbeling van het aantal deelnemers en zijn blij dat dit gelukt is. We zijn trots inmiddels een bekend event te organiseren voor de gezellige en competatieve ISP markt”.

De volgende bedrijven hebben deelgenomen aan de Infradata ISP Kart Competition:
Altercom
A-Server
AXS Datacenters
Belnet
Jinc Belgacom
Combell
MAC Telecom
EDPNet
WIS Telecom
Globalserve
Stone-IS
Destiny
Benesol
Netlog
Hostbasket
HousingCenter
Kangaroot
Nucleus
Interoute
Interxion
KBC
Mondial Telecom
Openminds
Numericable
Oinks
Technicolor

Voor meer informatie: Infradata ISP Kart Competition en Inkart