Zonovergoten derde Infradata ISP Kart Competitie zeer succesvol

Mechelen, 24 maart 2011 – Infradata heeft op 19 maart 2011 voor het derde jaar haar succesvolle ISP Kart Competitie in Belgie georganiseerd. De kartcompetitie jaarlijks georganiseerd voor de ISP’s in Belgie en Luxemburg bestaat uit een kwalificatie en een daarop volgende 3 uur durende endurance race. Met meer dan 250 ISP’ers aanwezig werd het een topdag.

Na het welokomstwoord van Managing Director Erwin Dirckx konden de eerste motoren gestart worden voor de kwalificatie. Van de 23 teams kon iedereen haar beste rijder naar voren schuiven om vervolgens 10 snelle rondes te rijden om een kwalificatietijd neer te zetten. Het team van Benesol/ITAF/Barracuda pakte hierin de pole position voor de endurance race.

De starting grid voor de endurance race werd vervolgens klaargezet waarna 23 karts meer dan 3 uur lang onafgebroken met elkaar in gevecht konden gaan. Ieder team diende tijdens de race minimaal 10 maal van coureur te wisselen en er diende 1 tankstop gemaakt te worden.Tijdens de race konden deelnemers en supporters even uitrusten en genieten op het zonovergoten buitenterras waar traditioneel tapas en drankjes geserveerd werden. Na een spannende en zeer fanatieke race was het uiteindelijk Benesol/ITAF/Barracuda dat er ook tijdens de race met alle prijzen vandoor ging. Net voor de winnaars van vorig jaar Nucleus kwamen zij als eerste over de streep. Het team Benesol/ITAF/Barracudahad ook nog eens de snelste coureur van de dag in de gelederen die daarvoor de iPad in ontvangst mocht nemen.

Na de ‘balkon-scene’ waarin de nodige champagne door de lucht vloog en de wisseltrofee uitgereikt werd door Erwin Dirckx en de Infradata hostessen was het evenement helaas alweer afgelopen.

“Wij danken de sponsoren: Juniper Networks, Trend Micro, Arbor Networks, Efficient IP, MRV en Barracuda Networks die deze dag mede mogelijk maakten. We kijken terug op een geslaagde en soms wel iets te fanatieke dag en kijken uit naar het volgende jaar”, aldus Erwin Dirckx; Managing Director van Infradata. “Doordat de Infradata ISP Kart Competitie enorm is gegroeid was het een puzzel om zoveel mensen allemaal te kunnen laten karten maar het is weer gelukt. Zo’n beetje iedere ISP in de Belux is gekomen en heeft enthousiast meegedaan. Ons doel van het evenement van dit jaar is weer bereikt.

De volgende bedrijven hebben deelgenomen aan de Infradata ISP Kart Competition 2011:
ITAF
Belnet
Combell
Google
Telenet
Key Trade Bank
Scarlet
Sexy Avenue
Dreamnex
La Netwel
Antwerp DC
Belgian Telecom
Easyhost
Easynet
Ahead-IT
Thinfactory
Unix Solutions
Tiscali
Verixi
DataZone
Devart
MAC Telecom
WIS Telecom
Globalserve
Stone-IS
Destiny
Benesol
Netlog
Hostbasket
Nucleus
Interoute
Interxion
Mondial Telecom
Openminds
Numericable
Technicolor

Voor meer informatie: Infradata ISP Kart Competition en Inkart