IPv6 Migratie

Wat is IPv6?

Internet Protocol versie 6 (IPv6) is een bepaalde versie van het internetprotocol voor het toewijzen van IP adressen. Het is de opvolger van Internet Protocol versie 4 (IPv4). IPv5 was een experimentele versie, die nooit officieel in gebruik is genomen. Vandaar dat hedendaagse migraties van IP netwerken van versie 4 naar versie 6 gebeuren.

Infradata: Experts in IPv6

Infradata is specialist op het gebied van IPv6 migratie. Als Network Integrator ziet Infradata een toenemende urgentie voor bedrijven om hun netwerk apparatuur te controleren op geschiktheid voor IPv6. Door een gestage afname van het aantal vrije IPv4 adressen en de verwachting dat het laatste IPv4 adres halverwege 2011 (zie onderstaand) wordt uitgedeeld wordt deze noodzaak steeds groter. Infradata heeft de projectkennis, ervaring en oplossingen in huis om hierbij te helpen. Afhankelijk van de bestaande netwerk infrastructuur is het mogelijk dat dit wordt uitgevoerd zonder service interrupties.

Onze specialisten kunnen u alles vertellen over hoe u uw netwerk "IPv6 Ready" kunt maken. U kunt ook naar de hardware oplossingen gaan die Infradata direct aanbiedt door op de volgende link te klikken: A10 Networks.

Voor meer informatie over IPv6, mail info@infradata.nl of bel 071-7501525