Eerste Infradata ISP Kart Competition is een groot succes!

Mechelen, 26 maart 2009 – Op 21 maart organiseerde Infradata de eerste Infradata ISP Kart Competition op kartcircuit Inkart te Puurs. Doordat de weergoden het event blijkbaar goed gezind waren kon er zowel indoor als outdoor geracet worden en buiten op het terras genoten worden van de zon en de race. De 140 deelnemers verdeeld over 14 raceteams beleefden een topdag!

Na de inschrijving van de piloten kon Erwin Dirckx, Managing Director van Infradata België, het evenement openen om 13u45, gevolgd door de verplichte veiligheidsvoorschriften . Om 14:15 konden de eerste motoren gestart worden voor de kwalificatie voor de endurance race. Ieder team zette haar beste piloot in om gedurende 5 rondes de beste tijd neer te zetten. Het team van Destiny/Benesol pakte hierin de pole position voor de race.

De endurance race, een meer dan 3 uur durende race (zoals de bekende 24-uurs race van Le Mans alleen dan iets korter!) waarin alle teams 8 pitstops en een tankstop dienden te maken begon om 14:53. Tijdens de race konden de deelnemers genieten van een hapje en een drankje welke ook gesponsord werden door Infradata. Om 18:08 kwam team Netlog 2 als eerste over de finish. Zij leverden ook de piloot die er met de Wii-installatie vandoor ging voor het rijden van de allersnelste ronde tijdens de race: Pieterjan Bouten.

Na de ‘balkon-scene’ waarin de nodige champagne door de lucht vloog en de wisseltrofee uitgereikt werd door Erwin Dirckx was het evenement helaas alweer afgelopen.

“Met grote dank aan de sponsoren: Juniper Networks, MRV en Barracuda Networks die deze dag mede mogelijk maakten en dankzij de schitterende wedstrijdleiding en organisatie van Inkart Puurs, kunnen wij terugblikken op een zeer geslaagde dag waarop de Belgische ISP-markt op een leuke manier beter kennis heeft hunnen maken met Infradata” aldus Erwin Dirckx; Managing Director van Infradata in België. “Volgend jaar willen we nog grootser uitpakken met hopelijk dubbel zoveel inschrijvingen en een nog spannendere race”.

De volgende bedrijven hebben deelgenomen aan de Infradata ISP Kart Competition: 
Belnet, Computerworld, Combell, MAC Telecom, Destiny/Benesol, Netlog, HousingCenter/Kangaroot, Nucleus, Scarlet, Openminds, Barracuda Networks, Telenet, BlackIP, Winlin, Juniper Networks, MRV, Tiscali, AServer, Infradata, AXS Datacenters, Phyxia Networks, Gorilla Webdesign, Mobistar.

Voor meer informatie: Infradata ISP Kart Competition en Inkart