Thinfactory kiest voor Infradata voor upgrading van de BGP routinginfrastructuur

Mechelen, 26 augustus 2009 – Thinfactory, een Europese aanbieder van thin client hosting oplossingen heeft Infradata gekozen voor het design, de levering en de support op de nieuwe BGP routinginfrastructuur. De upgegrade infrastructuur wordt ingericht met M Series routers van Juniper Networks.

Thinfactory levert door heel europa eenvoudig te gebruiken IT infrastructuur en toegang tot business applicaties. De On-Demand diensten van Thinfactory leveren een ruim aanbod van eenvoudig te gebruiken ICT diensten zonder dat hiervoor grote investeringen nodig zijn. Ondernemingen hebben toegang tot software en diensten en hoeven slechts te betalen voor wat men gebruikt, hierdoor hebben organisaties toegang tot applicaties die men zich voorheen niet kon veroorloven.

De M Series routers van Juniper Networks staan reeds jaren garant voor de beste prijs/kwaliteitverhouding voor hardware gebaseerde routingoplossingen. Die met het JUNOS network operating system in de service provider markt een defacto standaard aan het worden zijn. Met de upgrade bij Thinfactory toont Juniper Networks aan dat de M Series routers de nummer één is voor het leveren van kritische hardware routing voor operatoren, service providers, datacenter- en hosting providers.

“We zijn erg blij wederom zaken te kunnen doen met een bedrijf als Thinfactory”; aldus Erwin Dirckx, Managing Director van Infradata. “Dit project bevestigt de positie van Infradata als strategische producten- en dienstenleverancier in de service provider markt in België”.

Voor meer informatie:Juniper en Thinfactory

Partners & references

Juniper Networks