Senior Sales Executive Datacenter & Cloud

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een snel groeiende internationale organisatie? Ter uitbreiding van onze sales afdeling zijn wij bij Infradata op zoek naar een Senior Sales Executive Datacenter & Cloud.
 
Infradata is dé Network Integrator voor organisaties waarvan de core business afhankelijk is van de netwerkinfrastructuur. Infradata richt zich op een tweetal specifieke marktsegmenten: Service Provider Networks en Mission Critical Networks. Binnen de Service Provider markt, heeft Infradata een sterke positie in het nationale en internationale Datacenter & Cloud segment en heeft de ambitie en de mogelijkheden deze de komende jaren uit te bouwen.
 
Infradata is een prijswinnende en zeer snel groeiende organisatie (Gouden FD Gazelle, Deloitte Fast 50 en Porth4Growth). De organisatie breidt zich zowel in Nederland als internationaal sterk uit. 
 
Als Senior Sales Executive Datacenter & Cloud ben je verantwoordelijk om de Infradata positie binnen de nationale en internationale Datacenter en Cloud provider markt te ontwikkelen met Datacenter security oplossingen en nieuwe netwerktechnologieën. Je hebt gedegen kennis van deze markt en bent je bewust van kennis en ontwikkelingen op netwerk en security gebied. Je bent een technisch georiënteerde verkoper pur sang en niet bang voor een inhoudelijk gesprek met de technische besluitvormers bij onze klanten. Doelgerichtheid en flexibiliteit zit hierbij in je DNA. Je bent een stevige no-nonsens persoonlijkheid en werkt op basis van een persoonlijk target en jaardoelstellingen. Ambitie, motivatie en creativiteit zijn absolute voorwaarden om binnen ons bedrijf succesvol te zijn..
 
 

Function requires: 
Je beschikt over de volgende kennis en ervaring:
- WO/HBO werk- en denkniveau;
- Minimaal 7 jaar succesvolle ervaring als ICT en/of Telecom sales;
- Uitgebreide technische kennis van netwerk, security en datacenter oplossingen;
- Kennis van Service Provider omgevingen;
- Gedegen kennis van Netwerkinfrastructuren. 
 
Daarnaast beschik je over de volgende persoonlijke kenmerken:
- Zelfstandig, selfstarting, teamplayer;
- Ondernemend, dat wil zeggen een pro-actieve, klant- en resultaatgerichte instelling;
- Uitstekende communicatieve vaardigheden en een no-nonsens mentaliteit;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 
Our offer: 

Infradata is een bedrijf dat kan binden en boeien, niet alleen klanten, maar ook medewerkers. Naast de focus op klanten en de innovatieve strategie is er ook de nodige aandacht voor de derde succesfactor namelijk cultuur. Bij Infradata draait het allemaal om mensen. Zij zijn het kapitaal van ons bedrijf en zorgen voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Infradata investeert constant in de kwaliteit van haar medewerkers en verwacht ook van haar medewerkers een gezonde dosis eigen initiatief. Het is een platte en informele organisatie met een winnaars mentaliteit waar veel lol wordt gemaakt. Wij zijn op zoek naar de beste mensen die uitdagingen niet uit de weg gaan.

Interested: 

Als deze vacature jou aanspreekt en je voldoet aan de functie eisen (of je kunt ons overtuigen waarom wij jouw cv echt moeten bekijken), dan komen wij graag met jou in contact! Je kunt je cv en motivatie sturen naar hr@infradata.nl of gebruik ons sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Victorine Vaal op 071-7501525.