Juniper Networks | MX Series Routing

Schaalbaar en betrouwbaar

Klanten in de gehele wereld profiteren van de prestaties, schaalbaarheid en betrouwbaarheid van de MX Ethernet Services Routers van Juniper Networks. Dit maakt de MX Serie, bestaande uit de MX5, MX10, MX40, MX80, MX104, MX240, MX480, MX960, MX2010 en de MX2020tot een van de meest succesvolle productintroducties van Juniper ooit. Het MX aanbod wordt continu met nieuwe functionaliteiten uitgebreid die zorgen voor de verlaging van kosten en complexiteit van de datacenters van service providers.

MX Series Ethernet Services Routers

Met snelheden varierend van 240 tot 960 Gbps zetten de Juniper Networks MX Series Ethernet Services Routers een nieuwe industrie standaard voor Ethernet capaciteit, dichtheid en performance neer. Naast efficiente ondersteuning voor high-density interfaces en hoge capaciteit switching, ondersteunen de MX series een groot scala aan diensten en applicaties waaronder data transport met hoge snelheden, VPN-diensten, next-generation breedband multiplay diensten, en hoge volume internet datacenters.

Kijk bovenaan in de video naar de introductie van de MX modellen of download de prijslijst onderaan deze pagina.

Bent u geinteresseerd in de MX serie van Juniper neem dan contact op met Infradata op 071-750 1525 of mail naar info@infradata.nl