Solutions

DDoS op school voorkomen?
Met de anti-DDoS oplossingen van Infradata weerstaat uw onderwijsinstelling elke aanval

 

DDoS Schoolnetwerk

 

Beveilig uw schoolnetwerk met de Infradata anti-DDOS oplossingen

Scholen en universiteiten staan vandaag de dag bloot aan vele bedreigingen. Vrijwel dagelijks is er nieuws te lezen over DDoS-attacks in de media. 

Deze DDoS-aanvallen maken aanspraak op de gehele bandbreedte en zorgen voor verstopping van het gehele schoolnetwerk. Als de DDoS-aanval gericht is op uw website of intranet, gaat dat ten koste van uw online zichtbaarheid en bereikbaarheid.

Een DDoS-aanval is tegenwoordig een van de meest voorkomende aanvallen. Achter een DDoS-aanval zit doorgaans een botnet, bestaande uit een netwerk van ge├»nfecteerde computers. Dat gegeven maakt het onmogelijk de aanval te stoppen door simpelweg een enkele computer te uit te schakelen. 

 

DDoS-aanvallen kosten veel geld 

Uit het Corporate IT Security Risk 2016 rapport van Kaspersky blijkt dat een enkele DDoS-aanval een bedrijf meer dan 1,4 miljoen euro kan kosten. Bedrijven lopen omzet mis, (online) systemen liggen plat en medewerkers moeten overuren maken om alles weer up-and-running te krijgen.

 

DDoS voorkomen is beter dan genezen

DDoS-aanvallen zullen de komende jaren in aantal, complexiteit en intensiteit blijven toenemen. Om straks geen slachtoffer te worden van een DDoS-aanval, is het belangrijk om nu adequate maatregelen te nemen. Daarom is het noodzakelijk om nu voorzieningen met betrekking tot DDoS-protectie in uw onderwijsinstelling te implementeren. 

Om instellingen vandaag de dag optimaal te beschermen tegen DDoS-aanvallen zijn geavanceerde detectie- en mitigatietechnologie├źn vereist. 

Infradata is een onafhankelijke cloud- en netwerkintegrator en samen met onze partners bieden we hoogwaardige DDoS-oplossingen die uw onderwijsinstelling optimaal beveiligen tegen alle bedreigingen van buitenaf. Uw school of universiteit kan ongestoord zonder downtime en omzetverlies doordraaien. 

 

Voordelen Anti-DDoS oplossingen

Kiest u voor een geavanceerde anti-DDoS oplossing van Infradata, dan heeft dat een aantal voordelen. 

Voordelen van een Infradata anti-DDos oplossing:

  • 24 x7 monitoring, 365 dagen per jaar
  • Onmiddellijke detectie en afwending van DDoS-aanvallen 
  • Bescherming van infrastructuur en bedrijfsapplicaties
  • Bescherming van website, intranet en school applicaties
  • Uitgebreide statistieken over het type en herkomst aanval 

Kiest u voor Infradata bij het implementeren van een anti-DDoS-oplossing, dan profiteert u van de jarenlange kennis en ervaring van onze vakspecialisten. 

 

Maatwerk DDoS oplossingen

Infradata heeft de afgelopen jaren al voor vele grote onderwijsinstellingen succesvol anti-DDoS-oplossingen geïmplementeerd.

 

Meer informatie & Whitepaper downloaden over de Infradata anti-DDoS oplossingen?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met u op voor een vrijblijvend advies op het gebied van anti-DDoS oplossingen. Na het invullen van het formulier ontvangt u een link naar het Anti-DDoS whitepaper