Juniper Networks
Juniper Networks | MX104

Juniper Networks | MX104

Edge services voor metro service providers

De veelzijdige MX104 router biedt Ethernet aggregatie en levert edge services voor metro service providers.

juniper mx104 router

 

 

 

 

 

 

In het kort

De SDN-ready MX104 3D Universal Edge Router is een modulaire, volledige uitgeruste MX-series platform gebouwd voor ruimte- en vermogensbeperkende service providers en bedrijfsfaciliteiten. De MX104 is ontworpen om diverse access services samen te voegen, naast het leveren van edge diensten voor metro service providers.

De MX104 biedt 80 Gbps capaciteit, met vier vaste 10GbE poorten en vier Modular Interface Card (MIC) ingangen voor flexibele netwerk connectiviteit en gevirtualiseerde netwerk services. Geoptimaliseerd voor centrale office implementaties, de MX104 ondersteunt een redundante  besturingsvlak voor hoge beschikbaarheid en de chassis is milieuvriendelijk gehard om in te zetten in buitenverblijven en terminals op afstand.

juniper MX104 router

 

Specificaties

 

System Capacity80 Gbps
Switch Fabric Capacity per SlotN/A
DPCs and/or MPCs per ChassisN/A
4 optional MICs
Chassis per Rack12
Dimensions (W x H x D)17.5 x 6.13 x 9.5 in (44.5 x 15.55 x 24.13 cm)
Maximum Weight32 lb / 14.5 kg
MountingRack mounting

Kenmerken

  • Broad Universal Edge Portfolio met Junos OS en Junos Space biedt efficientie en compromisloze operationele uitmuntendheid bij bedrijven en alle soorten service providers. 
  • Schaal en prestaties met 3D model biedt op lange termijn investeringsbescherming om aan alle zakelijke en technische eisen te voldoen.
  • Biedt naadloze integratie met SDN controllers zoals de Juniper Networks Contrail; stelt elastische dienstverlening en maatwerk voor een vereenvoudigde bediening en concurrerende differentiatie.
  • Ongeëvenaarde betrouwbaarheid biedt non-stop beschikbaarheid van de dienst en hoogwaardige QoS voor always-on / always-connected bedrijven en particuliere klanten.

 

Juniper MX serie routers

Bent u geinteresseerd in de MX serie van Juniper neem dan contact op met Infradata op +32 (0)2 801 08 30 of mail naar info@infradata.be