Juniper Networks
Juniper Networks | SBR Series (Steel Belted Radius)

Juniper Networks | SBR Series (Steel Belted Radius)

Subscriber authentication en authorisation met Juniper SBR

De Juniper SBR Server Serie zorgt ervoor dat gegarandeerd wordt dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot het netwerk, verbindingen correct zijn geconfigureerd (ongeacht de toegangsmethode) en dat persoonlijke gegevens en data veilig zijn en blijven. Deze oplossing stelt Service Providers in staat subscriber authentificatie en authorisatie toe te passen, het ondersteund ieder service delivery model en het versneld de time-to-market voor nieuwe producten.

Op zichzelf staande Juniper Radius Server

De Steel Belted Radius van Juniper Networks is een op zichzelf staande Radius server die de kracht en flexibiliteit van Steel Belted Radius combineert met het gemak van een dedicated server die makkelijk te integreren is in een netwerkomgeving.

Bent u geinteresseerd in de Radius-producten van Juniper neem dan contact op met Infradata op 071-750 1525 of mail naar info@infradata.nl.

Access methoden Steel Belted Radius Server

De SBR server ondersteunt een diverse acces methoden waaronder; VPN, xDSL, FTTH, dial-up, 3GPP, WiMAX, UMA/Femtocell en WLAN (802.1x). De Steel Belted Radius Server is schaalbaar zodat het, betrouwbaar, netwerken met meer dan 1 miljoen subscribers kan ondersteunen.

Meer weten over onze Juniper producten of oplossingen?

Infradata is Elite Partner en Operate Specialist in Juniper oplossingen. Wilt u meer informatie over de toepassing van onze Juniper oplossingen, wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.